Založ si blog

Aj ja mám modrú knižku

kapitanslovakiaCaptain Slovakia pobozkaním výložiek oznámil národu, že sa svojich plne zaslúžených výložiek nevzdá. Zároveň nám oznámil, že Igor M. je majiteľom modrej knižky, pričom diagnóza, na základe ktorej ju dostal, je údajne vymyslená, zároveň ho vyzval, aby svoju diagnózu, kvôli ktorej modrú knižku má, zverejnil.

Obávam sa, že pán predseda Národnej rady SR, zneužil a  neoprávnene zverejnil informácie podliehajúce režimu ochrany osobných údajov.

Otvorene priznávam, aj ja mám modrú knižku. Nemusel som si vymyslieť žiadnu nepravdivú diagnózu, nikomu som ja, ani moji rodičia nemusel poskytnúť úplatok, aby som ju dostal. Naopak, keď ma prvýkrát neodviedli, bol som z toho dvojnásobne nešťastný, naivne som chcel slúžiť v tom čase socialistickej vlasti a zároveň som si bol vedomý toho, že mám asi naozaj vážny zdravotný problém.

Určite existujú ľudia, ktorí si modrú knižku kúpili, je možné aj to, že je medzi nimi i Igor M., ale ak Captain Slovakia nemá konkrétne dôkazy, mal by vážiť slová, ak konkrétne dôkazy má, mal to riešiť trestným oznámením a nie verejnou dehonestáciou politického súpera, nelegálnym využitím informačným prostriedkov, ktoré z titulu svojej funkcie má k dispozícii.

Neviem posúdiť, nakoľko oprávnené-neoprávnené bolo povýšenie Danka na kapitána našej armády. Z právneho hľadiska je asi všetko v poriadku.

Ak je Igor M. skutočne držiteľom modrej knižky, na jeho mieste by som sa zdržal komentára k Dankovmu povýšeniu, ale on držať jazyk za zubami nedokáže, ale to nebude asi tá diagnóza, prečo tú modrú knižku má.

Hotovosť a bezhotovostné platby 2.

28.05.2024

Keď som tu pred štyrmi rokmi zverejnil dotazník o zákaze nedeľného predaja, zúčastnilo sa ho 582 respondentov a článok si prečítalo vyše 3000 čitateľov, mnohí možno až po uzavretí prieskumu, ale podrobné štatistiky, kedy článok bol čítaný k dispozícii nemám. Možno tak konštatovať, že sa ho zúčastnil približne každý piaty čitateľ článku. Môj [...]

Hotovosť a bezhotovostné platby

24.05.2024

Na Facebook mi v poslednom čase často chodia statusy, ktorých autori bojujú proti platbám kartou a odporúčajú platbu v hotovosti. Tiež tam ľutujú obchodníkov, ktorí za platby kartou platia údajne nehorázne sumy a obviňujú banky zo zderstva svojich klientov. Pripravil som dotazník, ktorý by mal preskúmať, čo si o tom myslia čitatelia tohto blogu. Ja mám svoj názor, ale aby [...]

Diplomovka

15.11.2020

Obhájil som diplomovku, ani neviem ako. Sám som si ju nenapísal, predsa nie som pako. Študentky a študentíci, načo študujete, v parlamente vedomosti nepotrebujete. Predseda nám vždy ukáže, jak hlasovať treba, sám volič si za to môže, že nemá na chleba. My musíme nosiť rúška, Igor však nemusí, že sme preňho iba svoloč, zverejní statusy, o ponožkách, o [...]

dennik N versus Smer

Na 'smerákov' sa z podcastu Denníka N valila spŕška nadávok. Takto zmier nevyzerá, ohradili sa. Šéfredaktor sa bráni, že to bola satira

16.06.2024 15:39

Po množstve nadávok, ktoré zazneli z mediálneho podcastu na členov strany Smer sa smeráci pýtajú, či takto má vyzerať zmierenie.

vojna na Ukrajine, mierový summit vo Švajčiarsku, Volodymyr Zelenskyj

Zelenskyj získal 85 podpisov pod deklaráciu z mierového summitu. Viaceré veľké krajiny sa nepripojili

16.06.2024 14:43

Účastníci prvého summitu o mieri na Ukrajine vyzvali na návrat detí deportovaných Ruskom a na zapojenie "všetkých strán" do mierového procesu.

SR prezident Pellegrini inaugurácia BAX

Pellegrini: Chcem byť silnou hlavou štátu, využijem svoje politické skúsenosti

16.06.2024 14:07

Nový prezident Peter Pellegrini považuje za svoju výhodu skutočnosť, že ako prvý politik v novodobej histórii zastával všetky tri najvyššie politické funkcie.

varechovy protest, protest proti interrupciam, umele prerusenie tehotenstva, interrupcie,

Interrupcií je na Slovensku najmenej za tri dekády. Ministerka zdravotníctva zvažuje schválenie interrupčnej tabletky

16.06.2024 12:35

Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková si nechá v otázke interrupčnej tabletky poradiť od koaličných partnerov.

Tibor Menyhért

Tak dlho sa hádali na maličkostiach, až z toho bola veličkosť

Štatistiky blogu

Počet článkov: 162
Celková čítanosť: 484505x
Priemerná čítanosť článkov: 2991x

Autor blogu

Kategórie