Založ si blog

Veľká cena Košíc, 2016

Od piatku do nedele 6.-9.5. sa konala Veľká cena Košíc v súťažnom bridži. Zišla sa pomerne silná konkurencia. Okrem iných dva reprezentačné výbery z Poľska dorastenci a juniori, medzi nimi aj Majstri sveta párov v kategórii do 15 rokov.

Víťazi súťaže párov

Súťaže párov sa zúčastnilo 43 dvojíc. Suverénne zvíťazil maďarský pár László Molnár-László Szilágyi, na druhom a treťom mieste boli poľské páry Marek Blat-Jerzy Skwark a Maciej Janeczko-Adrian Bakalarz.

Najlepší slovenský pár Juraj Kvoček-Martin Vodička bol až na 9. mieste.

Súťaže družstiev sa zúčastnilo 18 družstiev. Aj tu zvíťazili Maďari družstvo VISOFT, druhé bolo družstvo KRAB z Poľska a tretie maďarské družstvo GERO. Najlepšie slovenské družstvo Ligový výber skončilo na siedmom mieste.

Veľká cena Košíc bola súčasťou Dní mesta Košíc.

Výsledkové listiny:

Veľkej ceny Košíc som sa zúčastnil aj ja. Naše družstvo Cassovia skončilo na 11. mieste, hral som s Alicou Šimonovou. Z deviatich zápasov sme vyhrali päť. V súťaži párov som hral s Branislavom Šikrom a skončili sme na delenom 15. mieste s celkom slušným výsledkom 53.65%. Zo slovenských párov sme boli štvrtí a slovenských družstiev tretí.

 

Diplomovka

15.11.2020

Obhájil som diplomovku, ani neviem ako. Sám som si ju nenapísal, predsa nie som pako. Študentky a študentíci, načo študujete, v parlamente vedomosti nepotrebujete. Predseda nám vždy ukáže, jak hlasovať treba, sám volič si za to môže, že nemá na chleba. My musíme nosiť rúška, Igor však nemusí, že sme preňho iba svoloč, zverejní statusy, o ponožkách, o [...]

Prechádzka od 1: 00 do 5: 00

14.11.2020

Poďme sa priatelia prechádzať od jednej do piatej poďme to spolu spočítať tej vláde prekliatej. Boli sme sa spolu testovať, postáli si v rade, boli sa spolu nakaziť, nech covid je všade. Poďme si spoločne vypočuť tlačovku Matelka, keď je tam tento nedouk, vypína sa telka. Spoločne sme si to skazili, pravdu má premiér, veď sme ho na jar zvolili, takže je všetko fér.

Plošné testovanie a žonglovanie s číslami (2)

10.11.2020

V predchádzajúcom článku som z matematického pohľadu analyzoval prvé kolo plošného testovania. Po druhom kole k tomu v podstate nemožno nič nové zmysluplného dodať, iba možno konštatovať Pat a Mat (Naď a Matovič) naďalej žonglujú s číslami, ako sa im zachce. Bez ohľadu, aké percento pozitívnych by v druhom kole vyšlo, bol by to dôkaz toho, že plošné testovanie Ag [...]

medveď, Žiar nad Hronom

V Žiari nad Hronom zvýšte pozornosť, pohybuje sa tam medvedica s mladými

26.04.2024 16:09

Pohyb medvedice spozorovali v okolí Šibeničného vrchu a na Slnečnej stráni v blízkosti cesty na Partizánskej ulici.

Najvyšší súd NS

Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole rezortu spravodlivosti na Najvyššom súde

26.04.2024 15:28

Predseda výboru Miroslav Čellár reagoval, že zatiaľ podanie opozičných poslancov neeviduje. Ak ho dostane, výbor zvolá.

Vuong Dinh Hue

Komunista dobrovoľne odstúpil z postu šéfa parlamentu. Hue „porušil stanovy strany“

26.04.2024 15:02

Vuong Dinh Hue je ďalším popredným vietnamským činiteľom, ktorý prišiel o funkciu v rámci prebiehajúcej protikorupčnej kampane.

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Tibor Menyhért

Tak dlho sa hádali na maličkostiach, až z toho bola veličkosť

Štatistiky blogu

Počet článkov: 160
Celková čítanosť: 476185x
Priemerná čítanosť článkov: 2976x

Autor blogu

Kategórie