Založ si blog

Aj ja mám modrú knižku

kapitanslovakiaCaptain Slovakia pobozkaním výložiek oznámil národu, že sa svojich plne zaslúžených výložiek nevzdá. Zároveň nám oznámil, že Igor M. je majiteľom modrej knižky, pričom diagnóza, na základe ktorej ju dostal, je údajne vymyslená, zároveň ho vyzval, aby svoju diagnózu, kvôli ktorej modrú knižku má, zverejnil.

Obávam sa, že pán predseda Národnej rady SR, zneužil a  neoprávnene zverejnil informácie podliehajúce režimu ochrany osobných údajov.

Otvorene priznávam, aj ja mám modrú knižku. Nemusel som si vymyslieť žiadnu nepravdivú diagnózu, nikomu som ja, ani moji rodičia nemusel poskytnúť úplatok, aby som ju dostal. Naopak, keď ma prvýkrát neodviedli, bol som z toho dvojnásobne nešťastný, naivne som chcel slúžiť v tom čase socialistickej vlasti a zároveň som si bol vedomý toho, že mám asi naozaj vážny zdravotný problém.

Určite existujú ľudia, ktorí si modrú knižku kúpili, je možné aj to, že je medzi nimi i Igor M., ale ak Captain Slovakia nemá konkrétne dôkazy, mal by vážiť slová, ak konkrétne dôkazy má, mal to riešiť trestným oznámením a nie verejnou dehonestáciou politického súpera, nelegálnym využitím informačným prostriedkov, ktoré z titulu svojej funkcie má k dispozícii.

Neviem posúdiť, nakoľko oprávnené-neoprávnené bolo povýšenie Danka na kapitána našej armády. Z právneho hľadiska je asi všetko v poriadku.

Ak je Igor M. skutočne držiteľom modrej knižky, na jeho mieste by som sa zdržal komentára k Dankovmu povýšeniu, ale on držať jazyk za zubami nedokáže, ale to nebude asi tá diagnóza, prečo tú modrú knižku má.

Diplomovka

15.11.2020

Obhájil som diplomovku, ani neviem ako. Sám som si ju nenapísal, predsa nie som pako. Študentky a študentíci, načo študujete, v parlamente vedomosti nepotrebujete. Predseda nám vždy ukáže, jak hlasovať treba, sám volič si za to môže, že nemá na chleba. My musíme nosiť rúška, Igor však nemusí, že sme preňho iba svoloč, zverejní statusy, o ponožkách, o [...]

Prechádzka od 1: 00 do 5: 00

14.11.2020

Poďme sa priatelia prechádzať od jednej do piatej poďme to spolu spočítať tej vláde prekliatej. Boli sme sa spolu testovať, postáli si v rade, boli sa spolu nakaziť, nech covid je všade. Poďme si spoločne vypočuť tlačovku Matelka, keď je tam tento nedouk, vypína sa telka. Spoločne sme si to skazili, pravdu má premiér, veď sme ho na jar zvolili, takže je všetko fér.

Plošné testovanie a žonglovanie s číslami (2)

10.11.2020

V predchádzajúcom článku som z matematického pohľadu analyzoval prvé kolo plošného testovania. Po druhom kole k tomu v podstate nemožno nič nové zmysluplného dodať, iba možno konštatovať Pat a Mat (Naď a Matovič) naďalej žonglujú s číslami, ako sa im zachce. Bez ohľadu, aké percento pozitívnych by v druhom kole vyšlo, bol by to dôkaz toho, že plošné testovanie Ag [...]

polícia, evakuácia, vyhrážky, UK, fakulta

Polícia v Bratislave zadržala medzinárodne hľadaného občana Bosny a Hercegoviny

28.03.2024 17:32

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov.

FTX Bankman Fried

Súd poslal zakladateľa kryptomenovej burzy FTX na 25 rokov do väzenia

28.03.2024 17:13

Pred kolapsom v novembri 2022 bola druhou najväčšou kryptomenovou burzou na svete.

Crocus, Moskva, Rusko, teroristický útok

Teroristický útok si objednali Ukrajinci máme dôkaz, tvrdí Moskva. Nezmysel, opakovane sme vás varovali, reaguje USA

28.03.2024 16:36, aktualizované: 16:48

Za útok v koncertnej sieni v Krasnogorsku na predmestí Moskvy je zodpovedný výlučne Islamský štát, vyhlásil bezpečnostný hovorca Bieleho domu John Kirby.

Tomáš Drucker

Ministerstvo školstva: Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

28.03.2024 16:17

Ako priblížili z rezortu, podľa navrhovaných úprav má VŠ povinnosť prihliadať na ich potreby, najmä pri tvorbe študijných plánov.

Tibor Menyhért

Tak dlho sa hádali na maličkostiach, až z toho bola veličkosť

Štatistiky blogu

Počet článkov: 160
Celková čítanosť: 473825x
Priemerná čítanosť článkov: 2961x

Autor blogu

Kategórie